teisipäev, 15. veebruar 2011

Ahjulõhe juustukattega

Selle võrratult maitsva lõhe retsepti avastasin mõned kuud tagasi, Ragne blogist (kokkama.blogspot.com). Kuna eelistan lihadest kala- ja kanaliha tekkis kange tahtmine proovida midagi uut ning see lõpptulemus tasus proovimist.

Serveeri koos kartulite ning värske salatiga.



Koostis:

1 keskmise suurusega lõhefilee (ca 700-800 g)
250 g riivjuustu
2 muna
till
sool
sidrunipipar

Määri lõhefilee soola, sidrunipipra ning hakitud tilliga. Seejärel sega omavahel munad ja riivjuust ning kata kala saadud seguga. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit ning jälgi, et juust oleks küpsenud kuldkollaseks.

Head kokkamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar