teisipäev, 15. veebruar 2011

Kodujuustutäidisega omlett

Kuna olen ise suur kodujuustu ja kohupiima toitude austaja, siis on see omlett saanud minu nädalavahetuste hommikute lemmikuks. Kiiresti valmiv omlett tagab täis kõhu ja hea tuju.





Koostis:

pool sibulat
2 muna
1 dl piima
sool
pipar

Täidis:

3-4 sl kodujuustu (kasutan Alma 4% kodujuustu murakamoosiga)
2 sl riivjuustu
hakitud tilli
peterselli

Salatiks:

tomat
lehtsalat

Puhasta sibul ja haki peeneks. Kuumuta pannil õlis paar minutit ning lisa soola, pipra ja lahtiklopitud muna-piimasegu. Kuumuta madalal kuumusel, kuni omlett hüübib.
Kergita pisut omletti ääri, et keskmine vel veidi vedel osa valguks äärtele. Kui omlett on hüübinud, kanna ühele omletipoolele kodujuust, petersell, till ja riivjuust. Keera teine omletipool täidisele peale. Lülita pliidi kuumus välja ning lase paar minutit kaane all haududa, kuni juust sulab.
Serveeri koos värske salatiga.

Head kokkamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar