teisipäev, 15. veebruar 2011

Penne - hakklihavorm

Olen juba tükkaega vaadanud seda retsepti ning selle kokkamist pidevalt edasi lükanud.
Nüüd sai see siis lõpuks ära proovitud ning tõdesin peale esimest ampsu, et seda valmistan kindlasti ka tulevikus.
Suurepärase ning maheda maitseelamuse eest hoolitseb vormi sisse lisatud sulatatud juust.
Serveeri koos värske salatiga.


Koostis:

250 g pennet
300 g hakkliha (kasutan veisehakkliha)
2 sibulat
1 sl õli
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
0,5 sl basiilikut
0,5-1 dl ketšupit (kes otsib teravaid elamusi võib kasutada tšilliketšupit)
200 g merevaiku
5 dl piima

Serveerimiseks:

hakitud peterselli

Keeda penne soolases vees. Samal ajal pruunista hakkliha ning peeneks hakitud sibulad õlis ja lisa maitseained, ketšup ning sulatatud juust. Sega hulka piim ning nõrutatud penne.
Vala õliga määritud ahjuvormi ning küpseta 175 kraadi juures 1 tund.
Serveerimisel riputa vormile hakitud peterselli ning paku juurde värsket salatit.

Head kokkamist!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar